>>> casting, booking, munkák

TISZTELT ÜGYFELEK!

Megrendelésekkel kapcsolatban, a munka rövid meghatározásával, időtartamával és időpontjával vegyék fel a kapcsolatot a marketing igazgatóval. A munkákon 18 év alatt a szülő vagy megbízott jelentléte kötelező, a szülő költségét (pl. utazási költség) a megrendelő cég viseli.

A gyerekek, tinik, fiatalok és baba modellek kép és kód alapján érhetők el az internetes adatbázisból, amely jelszóval védett. Az adatbázis könnyen kezelhető és könnyű az elképzeléshez megfelelő karaktert választani, mert szakmai szavak alapján is lehet keresni, pl. tini, gyerek, fiatal, modell, baba, hány éves, statiszta, modell, hajszín, szem szín, megye, város, budapest, mit vállal, korosztály, stb.

Casting stúdió Budapest belvárosában a Nyugati Pályaudvartól néhány percre, a város központjában, amely lehetővé teszi a castingok és válogatások szakszerű lebonyolítását, könnyen megközelíthető.

A közvetített gyerekmodellekre garanciát vállalunk.

Szükség esetén gyerek modelljeink munkavégzéséhez biztosítjuk a megfelelő szakmai stábot, fotósokat, sminkeseket, fodrászokat, stylistokat.

Eddigi munkáink és szakembereink sok éves gyakorlata a szakmában mind a modellek mind a megrendelő cégek számára magasszintű profi munkát biztosít.

E-mail: info@gyerekmodell.hu

info (kukac) gyerekmodell (pont) hu

www.gyerekmodell.hu