SZOLGÁLTATÁSOK

A modelljeink kép és modellkód alapján a megrendelők számára jelszóval védet területen nézhetők és könnyen választhatók. Az internetes felületen folyamatosan frissülnek és cserélődnek a modellek képei.

A közvetített munkákra garanciát vállalunk, szükség esetén modelljeinknek a munkavégzéshez biztosítjuk a megfelelő stábot. Casting stúdiónk lehetőséget biztosít a válogatások megfelelő lebonyolítására.

 

- Modellek közvetítése
- Castingok szervezése
- Szereplő válogatás lebonyolítása
- Reklámhoz szereplő közvetítés
- Film
- Fotó
- Plakát
- Statiszta közvetítés
- TV produkció
- Forgatás
- Címlap
- Portfólió fotózás
- Modell nyilvántartás
- Magazin
- Divatbemutató
- Katalógus fotózás

 

............

>>> casting, booking

TISZTELT ÜGYFELEK!

Megrendelésekkel kapcsolatban, a munka rövid meghatározásával, időtartamával és időpontjával vegyék fel a kapcsolatot a marketing igazgatóval. A munkákon 18 év alatt a szülő vagy megbízott jelentléte kötelező, a szülő költségét (pl. utazási költség) a megrendelő cég viseli.

A gyerekek, tinik, fiatalok és baba modellek kép és kód alapján érhetők el az internetes adatbázisból, amely jelszóval védett. Az adatbázis könnyen kezelhető és könnyű az elképzeléshez megfelelő karaktert választani, mert szakmai szavak alapján is lehet keresni, pl. tini, gyerek, fiatal, modell, baba, hány éves, statiszta, modell, hajszín, szem szín, megye, város, budapest, mit vállal, korosztály, stb.

Casting stúdió Budapesten belvárosban, a Nyugati Pályaudvartól néhány percre, lehetővé teszi a castingok, válogatások szakszerű lebonyolítását.

A közvetített gyerekmodellekre garanciát vállalunk.

Szükség esetén gyerek modelljeink munkavégzéséhez biztosítjuk a megfelelő szakmai stábot, fotósokat, sminkeseket, fodrászokat, stylistokat.

Eddigi munkáink és szakembereink sok éves gyakorlata a szakmában mind a modellek mind a megrendelő cégek számára magasszintű profi munkát biztosít.